YES, eindelijk mochten we weer bij elkaar komen in een restaurant. Wat was het gezellig om elkaar weer te zien. Tijdens een kopje koffie met wat lekkers werd er voor de openhaard heerlijk bij gekletst. We waren deze keer in Maarn bij Brasserie Laag Kanje, een leuke locatie in het bos. Het kan zo maar zijn dat we daar nog eens terugkomen.


Op een gegeven moment moesten we toch echt met de jaarvergadering beginnen. Alle agendapunten werden doorgenomen en over enkele onderwerpen van gedachten gewisseld. Dit lezen jullie allemaal terug in het verslag van de vergadering.
Na afloop van de ALV stond er een heerlijke lunch voor ons gereed. Dit “vrije” uurtje werd gelijk weer benut om met elkaar wel en wee te delen.


Henriëtte had diverse droogritten met verschillende kaartleessystemen gedownload. Na afloop konden we die via een App controleren. Het leek zo makkelijk, maar natuurlijk zaten er weer genoeg addertjes onder het gras. We konden flink aan de bak. Na afloop konden we de formulieren mee naar huis nemen om nog eens te oefenen.
Het was een leuke, gezellige en leerzame dag. We gaan ervan uit dat dit de eerste bijeenkomst was en we het ritme weer kunnen oppakken met een maandelijkse uitdagende rit. Houd de website in de gaten voor de toekomstige ritten.
Tot volgende maand, dan hoop ik jullie allemaal weer te zien.


Sylvia Cats