Verslag algemene ledenvergadering Vrouw en Auto 16 januari 2020.

’t Veerhuis Beusichem

Laatst vroeg iemand me wanneer je het beste een tuinfeest kon geven. Ik antwoordde prompt, de derde donderdag van de maand. Hoezo, zei de vraagsteller. Nou omdat het dan Vrouw en Auto dag is en dan is het altijd mooi weer …..

Met dit binnenkomertje begin ik het verslag van de ALV Vrouw en Auto.

En ja, het is weer een prachtige dag met vanuit Het Veerhuis een prachtig uitzicht op de Lek!

De vergadering verloopt prima. Voor mij de eerste keer als vice-voorzitter. Beetje nerveus dat wel, maar iedereen is coulant. Ook word ik geholpen door Verenique die bescheiden op haar kopje tikt. Iedereen is meteen stil!

Het bestuur komt met enkele mededelingen waaronder de verhoging van het jaargeld en het rittengeld. Deze worden beide verhoogd. Ook het 30-jarig bestaan wordt even aangetipt, we zijn er druk mee bezig en zullen in de loop van het jaar meerdere leuke items toevoegen aan de ritten.

Het bestuur ligt een beetje in de griep-lappenmand. Elisabeth doet blaffend haar financieel verslag wat door de kascommissie reeds is goedgekeurd. Ilona is half doof door de verkoudheid maar geeft uitgebreid verslag over de enquête en winnaar van het jaar 2019.

Henriette is blij dat ze voor een half jaar al de uitzetters bij elkaar heeft, alleen 14 mei wordt moeilijk omdat veel uitzetters dan de Tulpenrally rijden. Wie oh wie kan een uitzetter vinden voor 14 mei???

Voor de lunch nemen we allen een nieuwjaarsborrel, waarmee we allen een fijn en veilig jaar wensen. Na de soep, broodjes en kroketten gaan we weer naar boven voor de droogrit.

Het is een pittige droogrit uitgezet door Maresa.
Maresa heeft echt allerlei moeilijke hindernissen verwerkt zoals: water of een bos dwars over een weg, vele afsluitingen en een fiets op een doorgaande weg, op- en afritten op een weg gemaakt etc. ook veel letters worden opgehaald, volgens Maresa blijft dan de aandacht er beter bij!!

Zelfs de nieuwelingen kijken wanhopig als alles wordt uitgelegd. Een heel goed leermoment.

We zijn gewaarschuwd, hopen we……Dank Maresa top gedaan.

Sylvia wordt gemist, omdat de droogrit precies in het woongebied van Sylvia is uitgezet….

Rond 15.30 uur nemen we afscheid en gaan we over de Lek weer naar huis, met beker bloemen en een tevreden gevoel.

Madeleine Sanders