Rally rijden doe je samen! 

De vrouwen met hun auto’s kwamen samen op donderdag 17 oktober 2019 in het gezellige Restaurant De Dennen in Renswoude.

Uitzetters Emile en Maresa Huijsman hebben samen met veel zorg en enthousiasme een uitdagende route uitgezet om grensbenadering en Baril (ingetekende lijn met barricaden) te leren.

Na de koffie en voor de start werd samen het reglement besproken en voor beginnelingen indien gewenst, volgde een persoonlijke briefing.

De weergoden waren ons gunstig gestemd en het enthousiasme onder de deelnemende vrouwen, die samen als navigator en bestuurder deze nieuwe uitdaging aangingen, werkte aanstekelijk.

Grensbenadering van Emminkhuizen naar Woudenberg om de juiste route te vinden en alle uitgezette letters op te halen.

Van “licht is rijden” tot HK (hier keren), van weg gejatte letters tot commando STOP en opnieuw. Dit spelletje werkt alleen maar als je het samen doet en samen geduld en plezier hebt!

Van Voskuilen, naar de Glind en via Scherpenzeel terug naar de finish Restaurant De Dennen. We hebben de barricades samen op de juiste manier proberen te omzeilen en slechts af en toe de hoogte van de verkeersdrempels onderschat. Iets of wat tijd verloren, veel geleerd, gelachen en veel STOP en DOOR acties gehad. De heerlijke lunch hebben we samen dubbel en dwars verdiend en de uitleg van Maresa was verhelderend en duidelijk!

We hebben samen genoten, geleerd, geapplaudisseerd voor alle prijswinnaars en vooral samen weer een top Vrouw en Auto rally gehad!

DANK en tot 21 november! Jeanne Jeurissen en Marien Kuipers