Vandaag, donderdag 18 september, hebben wij onze eerste kenningsmakingsdag voor nieuwe leden gehad bij VROUW en AUTO.

Het werd een groot succes‼️

Allereerst was de locatie TOP. Een watertoren.

In de watertoren van Werkhoven werden we hartelijk welkom geheten door de eigenaresse. We werden verwend met koffie en heerlijke appeltaart. En ondertussen kwamen alle deelnemers binnen waaronder veel nieuwe gezichten. Iedereen was erg enthousiast.

Bovenin de watertoren is een vergaderzaal. Met een prachtig uitzicht rondom. We konden er met een lift naartoe (gelukkig).

Daar kregen we van Nico Slappendel een uitleg over een kaartsysteem dat we daarna zouden gaan rijden.

Met alle informatie vertrokken we met een nieuw lid naast ons in de auto op weg naar de eerste pijl. Die was snel gevonden en ook de eerste letter.

Daarna denk je dat je het goed doet en alles kunt vinden maar je mist toch weer een uitwasje aan een pijl.

Bij een uitwasje gaat de pijl een heel klein stukje het hoekje om. Je hebt echt je loupe nodig om dit te zien maar dat hoort bij het kaartlezen. Je rijdt de weg dan 2 keer om ook het uitwasje te rijden en noteert dan 2x een letter. Nu weet de uitzetter dat je het begrepen hebt. Wij dus niet😫.

Maar dit doen we NOOIT meer fout. Je leert er veel van.

Na de rit stond er een heerlijke lunch klaar en na de lunch kregen we van Nico een uitleg hoe we hadden moeten rijden.

En de prijsuitreiking.

Op de foto’s is te zien wie de eerste en tweede prijs hadden. En onze welbekende aanmoedigingsprijs. Dit is om de equipe die op de laatste plaats eindigt, aan te moedigen.

Een leuke leerzame dag met hele leuke nieuwe mensen. We hopen dan ook dat er velen zich bij ons clubje willen aansluiten. Jullie zijn WELKOM‼️

Kijk voor de foto's op Facebook.

Elisabeth Winninghoff