We kwamen bij elkaar in de Watertoren van Werkhoven, waar we hartelijk werden ontvangen met koffie en heerlijke appeltaart.
Daarna vertelde de eigenaresse van de uitspanning hoe ze zo op het idee waren gekomen om een watertoren te kopen en die te exploiteren. Wat een ondernemerschap!
Hierna gingen we met de lift naar de bovenste verdieping waar een presentatie klaar stond om ons in te wijden in de raadselen van het rallyrijden. Echter, het meeste ontging ons, de beginnelingen.
De rally begon gemakkelijk maar al bij de derde bocht waren we het spoor bijster. We probeerden nog zo goed en kwaad als het kon de goede richting in te rijden, maar we kwamen hoe langer hoe verder van de watertoren vandaan.
Toen hebben we de moed maar opgegeven en zijn onder leiding van onze tomtom weer naar het beginpunt gegaan. Daar wachtte ons een smakelijke lunch met soep, ei en lekkere broodjes.
Hierna was de prijsuitreiking en zie daar: wij waren laatst geworden. En dus kregen we als aanmoedigingsprijs nog een potje peren. Mmmmm.
Dat was het einde van de leuke dag.

Henny Kalisvaart

https://myalbum.com/album/o6dCSiAVesar  klik hier voor de foto's