Vrouw & Auto is een gezellige club van dames van alle leeftijden die hun interesse delen voor autorijden in het algemeen en kaartleesritten in het bijzonder. Op onze site vind je allerlei informatie, wetenswaardigheden en links over onze vereniging, het autorijden en kaartlezen.

De activiteiten die in de komende periode op de agenda staan vind je onder de knop Ritten. Wil je een keer vrijblijvend kennismaken en meedoen? Dat kan: Je bent van harte uitgenodigd. Zo kun je kennis maken met de vereniging en met de leden. 

Vrouw & Auto organiseert 9x per jaar een rit en telkens wordt een andere startlocatie gekozen, meestal in het centrum van het land. De contributie bedraagt slechts € 50,00 per jaar (met ingang van 1 januari 2021 wordt dat € 55,00).

Lid worden? Dat kan.... Vul hier je ge-
gevens in.

Er wordt elke 3de donderdag van de maand een rit gereden (koffie om 10.15 uur, start om 11.00 uur, prijsuitreiking om 14.30 uur). Ook de oriëntatie– en kaartleessystemen wisselen elke maand.

In de maanden juli, augustus en december wordt geen rit georganiseerd i.v.m. vakantie/feestdrukte.

In de maand juni wordt de zogenaamde "Duplorit" georganiseerd, die uit twee ritten bestaat: 1 ronde vóór en 1 ronde ná de lunch.